Nämen hej, kul att du trillade in här hos oss.
Vår hemsida håller just nu på att färdigläggas och vi är inne på de sista bitarna av pusslet.
Under tiden som du väntar kan vi informera dig om att vi har fått så mycket härliga glada återkommande gäster som vill boka både bord och aktiviteter att vi var tvungna helt enkelt att ta hjälp av ett onlinebokningsystem.
Sagt och gjort, håll i hatten.
Vår första lanseringen samarbetade inte riktigt tekniskt med våra eftertraktade aktiviteter. Så, den 4 November 2014 lyckades rymdforskare genomföra ett rejält uppåtsving i vårt onlinebokningsystemet rent logistisk och pedagogiskt sett och vi är jättenöjda!
Så pröva du också.
Välkomna

Start

  • Restaurang & Cocktailbar

    restaurang puff1Lång erfarenhet och stort intresse gör oss till ett självklart alternativ för en middag eller en barrunda där du hittar goda öl och välblandade drinkar. Efter nyöppning i ny regi i december 2012 utökar vi barens sortiment successivt. Vi har öppet alla dagar mellan 15.00-01.00.  
  • Sportsbar i centrala Malmö

    start sportsbarHos oss kan du se dina favoritlag, äta en god middag och vi har en välsorterad bar. Vi visar Fotbolls-EM, Premier League, Champions League, Allsvenskan, Elitserien, EM- och VM-kval.  
  • Aktiviteter för alla

    start aktiviteterVi är en anrik biljardhall med 15 högklassiga biljardbord och är nu först i södra Sverige med våra extremt populära Shuffleboards! Shuffleboard är ett curlingliknande spel som är mycket teambildande, roligt och nästan beroendeframkallande. Vi har även dart, pingis, Sega rally, Flipper och backgammon.  

Kontakt

Kontakt och information

Kontakt info

Interpool Malmö

Stora Nygatan 19
211 37 Malmö

Tel. 040 – 30 10 51
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Klädsel

På Interpool gäller endast vårdad klädsel. Träningskläder och uniformer är inte acceptabelt och vi ber er respektera detta.

Medtagande utav alkohol

Accepteras inte oavsett anledning. Tyvärr kan vi inte ta hänsyn av införande av oöppnade flaskor innehållande alkohol odyl. i systemet påsar.

Hitta hit

Öppettider

Vi har öppet alla dagar mellan:
15.00-01.00

Vid frågor och bokningar hänvisar vi till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via telefon 040-30 10 51.